Een interieurontwerp op maat, met uw Lamminsvliet interieurspecialist

Met het juiste interieurontwerp, voelt u zich direct thuis. Het juiste interieur maakt van een huis een thuis, of maakt van een winkel of bedrijfsruimte een succesvolle onderneming. U kunt een expert inschakelen om het interieurontwerp te leveren dat geheel aansluit bij uw wensen. De interieurontwerper van Lamminsvliet denkt graag met u mee. Wij hebben de expertise in huis om u perfect van dienst te kunnen zijn.

Virtual Reality

Bekijk onderstaande video voor een impressie van onze Virtual Reality diensten. Virtual Reality (VR) maakt het mogelijk om echt in het nieuwe interieur rond te lopen.

Deze video bekijken op het scherm is niks vergeleken met het gebruik van een echte VR-bril.  

De 3D-tour met een virtual reality-bril is een innovatieve manier om het interieurontwerp te ervaren bij Lamminsvliet. Deze technologie stelt u in staat om door uw toekomstige interieur te lopen, waardoor een levensechte voorstelling van de ruimte mogelijk is.

Dit interactieve proces helpt bij het verfijnen van ontwerpen en het aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, wat resulteert in een op maat gemaakt en uniek interieur dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Uw nieuwe interieur in Virtual Reality ervaren?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

  Uw interieurontwerp: wij denken met u mee

  Wij denken met u mee om een interieurontwerp te maken die aansluit bij uw wensen en verwachtingen, van interieurschets tot de finishing touches van de styling.

  In de eerste stap gaan we graag met u in gesprek om u wensen juist mee te kunnen nemen in het ontwerpproces. Ook bekijken we zelf de ruimte om te zien wat de mogelijkheden zijn. Welke interieurstijl spreekt u aan, of wilt u juist een mix in stijlen?

  • Modern interieur
  • De laatste woontrends
  • Scandinavisch interieur
  • Industriële look
  • Landelijke stijl
  • Bohemian interieur
  • Nieuw winkelinterieur
  • Interieur voor uw bedrijfsruimte

  Met moodboards, Virtual Reality en digitale 3D schetsen krijgen wij een heel goed beeld van uw persoonlijke smaak, wensen en/of voorkeuren, en krijgt u een goed beeld bij de mogelijkheden die er zijn. 

  Uw interieur opfrissen

  Natuurlijk kunt u bij Lamminsvliet terecht voor een volledig nieuw interieurontwerp. Maar wij helpen u ook graag met advies om uw interieur op te frissen. Een frisse kleur op de muur kan de gehele ruimte een verfrissende indruk geven. Of met enkele aanpassingen kan de ruimte warmer of professioneler aanvoelen. Of misschien dat enkele aanpassingen in uw ontwerp al belangrijke verbeteringen kunnen geven. En hoe kunt u verschillende stijlen op een goede manier mixen, zodat ze bij elkaar passen?Komt u er zelf niet meer uit? Onze interieurspecialist helpt u er graag mee. Wij hebben de verschillende expertises in huis, en daar mag u van profiteren.Samen met u stellen we een fantastisch plan op.

  3D weergave van het interieurontwerp

  Het plan dat we samen hebben opgesteld, zullen we vertalen naar een visueel ontwerp. Hiermee kunt u ervaren hoe het ontwerp in de werkelijkheid zal aanvoelen. Dit zal een 3D visualisatie zijn in de vorm van een visual tour. Hiermee kunt u door het nieuwe interieurplan lopen. Is alles naar wens, of heeft u nog verbeterpunten? Dan verwerken we deze graag in het uiteindelijke plan.

  Interieurontwerp voor uw woning of commerciële ruimte

  We helpen u graag bij het maken van een interieurontwerp voor uw woning, maar ook bij een fantastisch ontwerp van uw bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor waar iedereen productief kan werken. Of aan een winkelruimte waar de producten perfect tot hun recht komen. Samen met u zoeken we naar een passende (nieuwe) inrichting voor uw commerciële bedrijfsruimte.We volgen hierbij dezelfde werkmethode als hierboven beschreven. We gaan samen opzoek naar uw wensen, en hoe deze kunnen worden vertaald naar een passend plan. Dit kunnen we weergeven in een 3D visualisatie, waarin u een goed beeld krijgt van het ontwerp dat we voor u hebben opgesteld.Bent u benieuwd naar onze ideeën, adviezen en voorstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Download het interieur lookbook

  Vul onderstaand formulier in om het Lamminsvliet interieur Lookbook in de emailbox te ontvangen. Ontvang zo eenvoudig inspiratie welke stijlen u het mooiste vind.

  * verplicht