Kosten

Lamminsvliet biedt twee werkwijzen aan welke beide één doel hebben: u tevreden het project laten doorlopen.

Werkwijze 1
Hierbij richten we ons enkel op het verkrijgen van benodigde tekeningen en berekeningen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning en/of aanbesteding. Deze werkwijze is perfect voor de doe-het-zelver die ervaring heeft met (ver)bouwprojecten en een actieve rol in het project wil spelen.

Werkwijze 2
Richt zich op het ontzorgen van u als opdrachtgever. We nemen de tijd om de vraag achter de vraag te herleiden, verschillende varianten te ontwerpen met bijbehorende maquettes, 3D visualisaties en virtual reality modellen. Verder maken we documenten waar de te leveren kwaliteit in wordt vastgelegd en verzorgen de aanbesteding om tot de juiste uitvoerende partij te komen. Daarnaast zijn we de dirigent en aanspreekpunt in het hele proces welke alle verschillende partijen aanstuurt. Ons doel is om tot het beste eindresultaat van uw woon en/of werkomgeving te komen.

Bent u benieuwd wat de bouwkosten, ontwerp- en advieskosten en gemeentelijke leges van uw project zullen zijn? Neem contact met ons op zodat wij u onze richtprijzen kunnen toesturen.