Bouwtekening aanbouw laten maken

Bent u opzoek naar een adviseur die een bouwtekening voor een aanbouw kan maken? Wij zijn u graag ten dienste. Lamminsvliet helpt u bij het in beeld brengen van de mogelijkheden, zowel op uw eigen perceel als op een naastgelegen perceel. We leveren een bouwtekening van uw nieuwe aanbouw en begeleiding u graag in het proces voor de aanvraag van de nodige bouwvergunningen.

Niet verhuizen, maar ruimer leven met een aanbouw

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woonplezier te vergroten met een aanbouw. Een investering in uw huis is een investering in de toekomst. U kunt ontzettend veel plezier halen uit het vergroten van uw woonruimte, en dus door meer volume toe te voegen. Denkt u niet?Bijvoorbeeld een aanbouw voor een bijkeuken, grotere woonkamer, ruime woonkeuken, bedrijfsruimte, extra slaapkamer of als aparte woonruimte voor uw ouders of kinderen. Heeft u spaargeld of de mogelijkheid om een aanbouw te financieren? Dan is een aanbouw zeker een slimme keuze. Hiermee investeert u niet alleen in uw woonplezier, maar de waarde van uw woning neemt ook toe.

Niet op zoek gaan naar een ander huis, maar aanbouwen

Staat uw woning of bedrijfspand op een mooie locatie, maar zou u graag meer ruimte willen creëren? Als u gelukkig bent waar u zit, is er absoluut geen noodzaak om te verhuizen. Sterker nog: een aanbouw kan een ruimtegebrek oplossen, of is een mooie manier om een zinvolle investering te doen. Met een aanbouw voegt u ruimte en waarde toe aan uw woning.

Een bouwtekening aanbouw op maat

Bij Lamminsvliet luisteren we graag aandachtig naar uw wensen voor de aanbouw. We denken met u mee over de uitstraling en het efficiënt gebruik van de nieuwe ruimte. We proberen de huidige situatie en uw wensen voor de uitbouw te integreren in een passend ontwerp voor de nieuwe uitbouw.
  • Wat zijn uw wensen?
  • Wilt u dat de aanbouw matcht met het huidige object, of juist niet?
  • Waarvoor wilt u de aanbouw gebruiken?
  • Heeft u nog speciale wensen qua gebruiksgemak?
In de nieuwe bouwtekening voor de aanbouw kunnen we hier rekening mee houden, zodat we een aanbouw kunnen ontwerpen die geheel aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Dan wordt het een waardevolle toevoeging aan uw huidige woning of bedrijfsruimte.

3D bouwtekening aanbouw

Om u een goed beeld te geven van de getekende aanbouw, geven we de mogelijkheid om de aanbouw te ervaren in een 3D weergave. Dit kan een visuele tour zijn, een visuele weergave of een maquette. Op deze manier kunt u juist inschatten wat de bouwtekening inhoudt en of deze geheel naar uw wensen is.

Voorbeeld 3D weergave gerealiseerd project

Bouwtekening aanbouw voor vergunningsaanvraag

Maar wij doen meer. Afhankelijk van de omvang van de uitbouw en de lokale regels, dient u een bouwvergunning aan te vragen voor de aanbouw. Wij leveren natuurlijk de bouwtekening van de aanbouw voor de vergunningsaanvraag, maar begeleiden u ook graag in het proces. We voorzien u bovendien van passend advies op basis van onze expertise en ervaring op dit gebied.

Profiteer van onze expertise

Wij zijn experts op het gebied van bouwtechniek en ontwerp. Wij kunnen u van passend advies voorzien over nieuwbouw, aanbouw, verbouw, bouwadvies of het interieurontwerp. En dit doen we graag. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie aanvraag aanbouw

Benieuwd wat een aanbouw kost? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan met onderstaand formulier: