Huis laten ontwerpen?

Uw eigen huis laten ontwerpen betekent uw droomhuis laten ontwerpen. U kunt uw huis precies zo maken zoals u wilt. Wilt u een monumentale of moderne stijl? Een open keuken, grote eetkamer, inloopkast of en suite badkamer? Wilt u in het ontwerp een commerciële ruimte opnemen? Uw huis laten ontwerpen betekent dat u zelf alles kunt bepalen vanaf het begin, en wij ontwerpen vervolgens het huis van uw dromen.

Lamminsvliet helpt u graag bij het realiseren van uw droomhuis. Wij hebben alle expertise in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We begeleiden u in dit proces van begin tot eind.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw dromen kunnen waarmaken >>>

Een ontwerp op maat

Wij zijn niet het gemiddelde ontwerpbureau. Wij geloven in een persoonlijke benadering. In het ontwerpproces nemen we uw woonwensen, levensstijl, toekomstbeeld, verwachtingen en gezinssituatie mee. We vertalen uw wensen naar een passend ontwerp voor uw nieuwe thuis. Een droomhuis bouwt u niet voor een korte periode, maar voor de toekomst. Daarom is het heel belangrijk dat uw woonwensen goed worden vertaald in een perfect ontwerp.

En dat doen wij!

Wij zijn experts in bouwen, en gebruiken innovatieve toepassingen uit de bouwkunde in het ontwerp van uw nieuwe woning. Daarom kunt u ervan uitgaan dat wij kwaliteit leveren, wat nog jaren goed zal functioneren. Een plezier om in te wonen.

3D visualisatie van het ontwerp van uw nieuwe huis

Wij gaan nog een stapje verder. Bij ons kunt u uw huis laten ontwerpen met een 3D visualisatie. Deze 3D visualisatie kan een virtual tour zijn en een maquette die we met een 3D printer voor u maken.

Daarmee kunt u het ontwerp zelf ervaren. U kunt (virtueel) door uw nieuwe huis lopen. Zijn er nog verbeteringen mogelijk? Of zijn bepaalde elementen niet helemaal hoe u ze had voorgesteld? Dan verwerken we deze graag in een aangepast ontwerp.

Uw huis laten ontwerpen = een samenwerking tussen u en onze experts

Wij geloven heilig in een goede samenwerking tussen u als opdrachtgever en onze ontwerpers en experts. Wij helpen u om te verwoorden wat u voor ogen heeft, maar geven u ook passend advies op basis van de nieuwste ontwikkelingen in het bouwen en ontwerpen. Daarmee ontwerpen we in samenwerking met u een huis voor de toekomst.

Commerciële ruimte laten ontwerpen

Wilt u geen huis laten ontwerpen, maar juist een commerciële ruimte? Of wilt u een commerciële ruimte laten opnemen in het ontwerp? Denk bijvoorbeeld aan een winkel, kantoor, bakker of behandelruimte. In deze commerciële ruimte kunt u uw beroep uitoefenen. Dit kan een apart gebouw zijn, of een onderdeel van uw woonhuis.

Wij bespreken graag uw ideeën hierbij. Op basis van uw situatie, uw wensen en uw verwachtingen maken we een passend ontwerp. Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar uw feedback op dit ontwerp. U kunt ons ontwerp zelf ervaren in de 3D visualisatie en aanpassingen aanreiken.

Profiteer van onze expertise

Maar wij doen meer. We hebben verschillende expertises onder één dak. En daar profiteert u van. We kunnen u voorzien van passend advies, maar u ook helpen bij met maken van een professioneel ontwerp voor een aanbouw, verbouw, bouwkundig advies, enzovoort.

Wat zijn uw nieuwbouw plannen? We zijn erg benieuwd en adviseren u graag vanuit onze professionele expertise. Laat het ons gerust vrijblijvend weten door contact met ons op te nemen.

Aan de slag met uw nieuwbouw project?

Wij adviseren graag! Vul onderstaand formulier in: