Uw verbouwing adviseur, voor een succesvolle verbouwing

Om een verbouwing goed te plannen, heeft u een verbouwing architect of adviseur nodig. Deze kan u slimme oplossingen geven voor de indeling van uw woning of bedrijfsruimte. De verbouwing adviseur bij Lamminsvliet maakt van uw droom een tastbare werkelijkheid. Droomt u van een ruime woonkamer, open keuken, nieuwe badkamer en suite of een verbeterde kantoorindeling? U droom kan werkelijkheid worden, en daarbij helpen we u graag.  

Aanbouwen of verbouwen? De verbouwing adviseur helpt u erbij

Wilt u meer ruimte? Een aanbouw kan een uitkomst bieden, maar is niet altijd mogelijk. Er is niet altijd ruimte om uit te bouwen. Of wilt u liever niet een groter huis ten koste van uw tuin? En in een appartement is een aanbouw vaak helemaal niet mogelijk.

Wij gaan met u in gesprek en zoeken naar de beste oplossing. Een verbouwing kan de ruimte geven waar u naar verlangt. Bij Lamminsvliet hebben we de expertise in huis om slimme oplossingen aan te reiken. Door slimme aanpassingen te maken in de indeling van uw woning of bedrijfsruimte, en de ruimte efficiënter in te delen, kunt u plezieriger wonen, werken en leven. Ziet u hier naar uit?

Op zoek naar een architect of adviseur voor uw verbouwing?

Neem dan een professionele adviseur van Lamminsvliet in handen, met de juiste bouwtechnische kennis. Wij geven uw plannen vorm. Hoe gaan we te werk? We gaan eerst graag met u in gesprek om uw woonwensen, werkwensen en voorkeuren qua stijl en vormgeving te inventariseren. Wat wilt u en wat zijn uw verwachtingen?

Vervolgens bekijken we wat de mogelijkheden zijn. We zullen de huidige constructie van de woning of het gebouw onderzoeken. Wat zijn draagmuren en welke muren kunnen eventueel worden verwijderd of verplaatst? Op welke manieren kunnen we de indeling efficiënter maken om ruimte en een ruimtelijk gevoel te creëren? Hiervoor maken we de nodige bouwtechnische berekeningen en analyses.

Een verbouwingstekening in samenwerking met u

Vanaf het begin willen we de verbouwing samen met u doen. Samen met u gaan we op zoek naar de meest optimale indeling. Onze expertise gebruiken we om u van professioneel en passend advies te voorzien. Hebben we een goed schetsontwerp opgesteld? Dan willen we deze graag voor u visualiseren, zodat u een goed beeld hebt van het plan. Dit doen we door middel van een 3D visualisatie, zoals een maquette, tekening en een visuele tour.

In de volgende fase zullen we de schetstekeningen van de nieuwe indeling verwerken tot volwaardige bouwtekeningen van uw verbouwing. Hier zullen we ook de nodige constructieve berekeningen in verwerken, wanneer van toepassing. We assisteren u bij het verzamelen van de nodige documentatie voor de aannemer.

De expertise van Lamminsvliet

Kortom: wij zorgen ervoor dat uw verbouwing een succes wordt! Wij hebben alle expertise in huis, en daar kunt u van profiteren. De aannemer kan dan snel en efficiënt aan de slag, zodat u snel kunt genieten van extra wooncomfort.

Wij zijn experts op het gebied van bouwtechniek en ontwerp. Wij kunnen u helpen bij uw verbouwing, maar ook bij onder andere een aanbouw, nieuwbouw en bouwadvies. Doordat we al deze expertise in huis hebben, zijn we in staat om advies op maat te geven, met de bijbehorende tekeningen, bouwkundige berekeningen en documentatie.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Prijsindicatie aanvraag verbouwing