Bouwkundig adviesbureau Lamminsvliet

Onze experts ondersteunen u graag in alle fasen van het bouwproces, zowel voor particulieren als bedrijven, zoals bij een verbouwingaanbouwnieuwbouw en bij het interieur. Maar ook als u een bouwtechnische vraag hebt, zoals over zonnepanelen, lekkages, fundering of draagkracht van een muur.

Wij zijn een professioneel bouwkundig adviesbureau en zetten ons in om uw plannen soepel te laten verlopen, zonder problemen en volgens plan. U heeft niet alle expertise in huis. Dat kan ook niet. Met het juiste bouwkundig advies weet u zeker dat uw plannen een succes worden. Wij gaan voor een goed en tevreden eindresultaat.

Zie ons uitgebreid specialisme in het menu.

Waarom heeft u een professioneel bouwkundig adviesbureau nodig?

Onderschat niet de toegevoegde waarde van een bouwkundig adviesbureau. U heeft niet alle kennis in pacht, terwijl een geslaagd bouwproject afhankelijk is van de juiste beslissingen. Daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Deze verschillen per project, en u kunt onze ervaring en kennis gebruiken om uw plannen en het project te laten slagen.

Het bouwproces is bovendien een stressvol proces, waarin veel fout kan gaan. Daarom nemen wij dit graag uit handen, voorzien we u van professionele advies en ondersteunen we u waar nodig.

Dít maakt het verschil tussen een mislukt project met veel problemen en een geslaagd project waarin de fasen soepel verlopen.

Hoe doen wij dit?

Wij ondersteunen u bij het eerste idee tot het eindresultaat. In dit gehele proces voorzien we u van professioneel adviestips en aanbevelingen om uw plannen tot een succes te maken. We doorlopen samen stap-voor-stap alle fasen van het project. Transparant en fase voor fase. Van uw eerste plannen, het laten zien welke opties u heeft, tot de uitvoering, het eindresultaat en de oplevering. Voor ondersteunen u met technische tekeningen en bouwkundige berekeningen, maar ook bij het aanvragen van de nodige vergunningen, het selecteren van de aannemer, het toezicht over de uitvoering van het project, bouwbegeleiding en bij de oplevering.

Een bouwkundig adviesbureau om binnen budget te blijven

Heeft u een bepaald budget in gedachte? Waarschijnlijk wel, maar uiteindelijk wilt u vooral een goed eindresultaat.

Met de ondersteuning door onze experts kunt u een betere planning maken van uw project. Bovendien zorgt onze ervaring en kennis ervoor dat u minder voor verrassingen komt te staan, en mogelijke verrassingen al zijn ingecalculeerd. Met een bouwkundig adviesbureau blijft u dus binnen budget én bereikt u het gewenste eindresultaat.

Bouwkundig adviesbureau: een soepel bouwproject van idee tot prachtig eindresultaat!

Vorige slide
Volgende slide

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat zijn uw plannen? Wilt u graag nieuwbouw, verbouwen, aanbouwen of het interieur wijzigen? Met passend professioneel advies zal u nieuwe inzichten en ideeën krijgen.

Bent u ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zijn heel benieuwd naar uw plannen. Stuur ons gerust en geheel vrijblijvend een e-mail, en ga voor een geslaagd project! 

Contact

Lamminsvliet ondersteunt u graag in de verschillende diensten die u helpen bij bouwtechniek en ontwerp.

Heeft u vragen en/of vrijblijvend advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen.